Kako početi da igrate rulet i njegove osnove

Rulet je izuzetno jednostavna igra koja se brzo ukapira, najbolji način da se ušetate u fazon je samo da često igrate i kupite fore i trikove usput.

Koncept I pravila ruleta su skroz prosti, postoji točak i površina za kladjenje na kojoj se igra.Točak stoji ravno na stolu i koristi se za nasumično biranje brojeva od 0 do 36 ( u evropskim i francuskim verzijama ).

Da bi igra počela, točak mora da se zavrti i tada se ubacuje mala kuglica koja se takodje vrti sa točkom, ali u suprotnom smeru od rotacije točka.Na kraju ta loptica se zaustavlja nasumično na neki broj od 37 mogućih I svaki broj se nalazi u polju sa crvenom ili crnom bojom ( 0 je jedini broj na točku koji je zelene boje ).

Kada se kladite na ruletu vi se kladite da će kuglica da stane na odredjeni broj ili na grupu brojeva ili na boju koja će da ispadne.Da bi izvršili opkladu morate da stavite čipove na željenu površinu ( broj, brojeve, boju ).

Kao što je već rečeno, postoje više vrsta rulet opklada u igri.Sve su podeljene u 3 tipa: Inisde opklade, Outside opklade i egzotičnije Call opklade.

Kladjenje na unutrašnjim opkladama je tip male verovatnoće da ćete dobiti, ali zato je zarada mnogo veća u odnosu na spoljašnju opkladu koja je tipa veće verovatnoće da ćete dobiti, ali je zato isplata manja.